Pogosta vprašanja

Kako delujejo kapsule Penis Erect?

Številni moški vseh starosti poročajo o izboljšanju trdnosti, trajanja in hitrejši ponovni obnovitvi erekcije. Izkušnje uporabnikov so različne, zato ni nujno, da bodo opazni enaki učinki pri vseh uporabnikih in v enakem časovnem obdobju.


Ima Penis Erect kakšne znane stranske učinke?

Penis Erect nima znanih negativnih stranskih učinkov. Uporabniki poročajo le o pozitivnih stranskih učinkih, kot so hitrejša in večja erekcija, močnejša spolna sla in boljša vzdržljivost. Penis Erect namreč vsebuje popolnoma naravne sestavine, preizkušene skozi stoletja, zato je njegova uporaba varna.


Imam zdravstvene težave ali lahko jemljem Penis Erect?

V primeru, da imate zdravstvene težave in jemljete zdravila, svetujemo, da se pred uporabo posvetujete s svojim zdravnikom ali farmacevtom.


Kakšna so navodila za uporabo in koliko tablet je v pakiranju?

Enkrat dnevno vzemite 2 tableti z zadostno količino vode. Ne vzemite več kot 2 tablet v obdobju 24 ur. Dnevne priporočene doze ne smete preseči. Eno pakiranje vsebuje 90 tablet.


Čez koliko časa so uporabniki začeli poročati o prvih pozitivnih učinkih?

Prvi učinki so vidni že po nekaj dneh uporabe.


Kdaj ne smete začeti oziroma morate prenehati z uporabo?

Jemanje kapsul Penis Erect se odsvetuje v primeru, da imate hujše težave s srcem ali jetri, če ste pred kratkim preboleli srčni infarkt ali možgansko kap, ali če ste bolnik z nekontroliranimi aritmijami. Če niste prepričani o kateremkoli izmed zgoraj navedenih stanj, o tem vsekakor povprašajte svojega osebnega zdravnika ali farmacevta. Kapsule Penis Erect niso namenjene mladoletnim in ženskam.


Kdaj lahko pričakujem pošiljko?

Če je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. Če je naročilo oddano po 13. uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka navadno prispe 2 do 3 dni po odpošiljanju. Uradni rok dostave Pošte Slovenije je 3 dni.


Kaj pomeni pošiljanje poštno ležeče?

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na katerokoli poslovalnico Pošte Slovenije. Kupec si izbere določeno poštno poslovalnico. Namesto naslova (ulica in hišna številka) se na pošiljko napiše »poštno ležeče«. Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke in prevzemno številko pošiljke kupec prejme po elektronski pošti oz. preko SMS sporočila. Tako kot pri pošiljanju na dom je čas potovanja pošiljke do 3 dni (navadno 2 dni). Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni.

Mnenja strank


Ocenjevalec dr
Ocena:
Poživljajoče.
Pri meni ni vplivalo samo na erekcijo ampak tudi na splošno počutje. Zadovoljen.

Ocenjevalec mlad
Ocena:
skos trd :).
nimam sicer težav z erekcijo ampak sm vseen probu =) trdo k kamen

Ocenjevalec branky
Ocena:
kar vredu :).
Po nekaj dneh so bli prvi učinki, po tednu me je začel pa razganjat. Nisem potem naredil cele kure, ker se je potem že žena pritoževala, da jo vse boli spodaj :) Bomo spet pred kakšnim dopustom, ko bova imela oba malo več časa,

Ocenjevalec Igor
Ocena:
Deluje vendar ne takoj.
Zadeva je pri meni prijela po cca 1 tednu jemanja. Po cca 2 tednih sem prvič po 10 letih spet dvakrat v eni noči. Malo bo pavze sedaj potem pa spet kakšna kurca.
Spletno mesto uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.
Več o piškotkih