Pogoji poslovanja

1. Registracija
Za uspešen nakup registracija ni obvezna. Vsem strankam, ki se registrirajo zagotavljamo, da bodo vnešeni podatki varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen razen za obdelavo vaših naročil!

2. Nakup brez registracije
Za uspešen nakup registracija ni obvezna. Pri nakupu brez registracije je obvezno vpisati veljavno telefonsko številko in elektronski naslov, kjer se naročilo preveri v kolikor je to potrebno. Na mobilne številke prodajalec pošlje SMS sporočilo, ki ga mora kupec potrditi.

3. Naročilo
Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal. Naročilo oziroma pogodba velja za sklenjeno, ko od nas dobite sporočilo, kjer je naveden status "Obdelava naročila".
Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 16 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 16 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.
Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

4. Plačevanje
Plačilne opcije so naslednje:

  • * Moneta; Naročilo plačate z vašim mobilnim telefonom, pošiljka pa je poslana brez odkupnine.
  • * Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.
  • * Po predracunu; Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.


5. Dostava
Stroški pošiljanja znašajo 3,65 EUR.

6. Cene
Upravljalec trgovine je davčni zavezanec in cene že vsebujejo DDV.
Cene veljajo na dan nakupa in velja do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

7. Vračilo in zamenjava blaga
Že kupljeno blago se lahko v roku 15 dni od prevzema pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 15 dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@avantmedia.si. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga je kupec dobil priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu vrnjenega blaga. .

8. Reklamacije in garancija
V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko e-maila info@avantmedia.si, pošiljke pa vrnite na naslov upravljalca trgovine, ki je naveden na računu. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej navedena. .

9. Upravljalec trgovine

Avantmedia, Rafael Kastelic s.p.
Stegne 3
1000 Ljubljana
email: info@avantmedia.si

Osnovni podatki:
Davčna št.: SI85661589
Matična št.: 3637522000
Registrski organ: AJPES, izpostava Novo mesto
Vpis v registrski organ: številka 316-10-00659-2010, 26.10.2009
TRR: 0204 5025 8385 881

Spletno mesto uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.
Več o piškotkih